Het geheim van water

Een koe kan wel 100 liter water drinken per dag. En koeien maar ook wij en planten bestaan  voor het grootste gedeelte uit water. Melk en dus ook onze zuivel bestaat uit 87 % water. Water is blijkbaar een belangrijke bouwstof.

Water is niet altijd water

Sinaasappel sap maar ook zuivelproducten van bv de Aldi zijn eerst ingedroogd en later weer aangemengd met kraanwater. Onze Wetenschap zegt dat dat geen verschil maakt want water is water, H2O is H2O punt. Maar volgens mij is er wel degelijk een verschil tussen water wat uit zee verdampt tot grote indrukwekkende wolken, en vervolgens met miljoenen druppeltjes weer naar beneden vallen op de aarde om daar opgenomen te worden door het gras. Eerst door de wortels omhoog naar de bladeren steeds hoger en steeds fijner tot bijna in het bovenste puntje van de plant en dan …….Hap……….Met een zwaai van haar tong trekt onze koe Karin een pluk gras los en hapt het rustig naar binnen. Het water gaat door de hele koe heen en komt dan in de melk. Nou, ik ben geen wetenschapper maar voor mij is het wel duidelijk; Water uit een plant of uit melk is wel degelijk anders dan water uit de kraan.

Water kan informatie opnemen en door geven.

Daar kwamen Ilse en ik 10 jaar geleden achter toen we een cursus Homeopathie voor dieren volgden. Onze lerares vertelde dat homeopathie werkt met potentieren. Men neemt  een plant bv arnica (als je veel van de plant Arnica eet krijg je blauwe plekken) en vermengt de plant met water, even schudden en dan weer  1 op 10 verdunnen tot wel 1000 keer of meer. Dan zit op het einde geen planten resten meer in het water maar wel de informatie van de plant over blauwe plekken en met die kennis kan de koe met een blauw uier zich zelf beter maken.

Kraanwater

Als water dus informatie in de vorm van elektromagnetische trillingen kan opslaan van allerlei stoffen die in dat water hebben gezeten, dan kan je je wel voorstellen dat kraanwater die wel-eens-waar fysiek gezuiverd is nog wel alle informatie bevat van alle chemische stoffen, medicijnen, zware metalen en noem maar op die er in gezeten hebben. En dat water drinken wij, al die informatie nemen wij op. En als homeopathie genezend werkt dan kan je raden wat kraan water doet. Onze koeien drinken dat water ook en wij willen dan dat ze gezonde melk geven? Tijd voor verandering !!

Zwitserse beekjes

Een enorme hoge Zwitserse berg naast onze boerderij leek ons een goed idee. Het ijswater stroomt dan al kabbelend en draaiend als een schoon beekje naar beneden langs onze boerderij. Maar de gemeente keurde ons goede idee zonder pardon af. Gelukkig hebben wij hier op aarde nog mannen als Schau-berger en Grander.  Mannen die dagen lang al filosoferend naar water kunnen kijken. En zo langzaam stukje voor stukje het geheim van water proberen te ontfrutselen. Grander heeft lang geëxperimenteerd met water en maakt nu water met zeer hoge magnetische frequenties. Dit water bevat erg veel energie en als gewoon leiding water langs dit water stroomt dan wordt de belastende informatie gewist en neemt het kraanwater weer zijn natuurlijke vorm aan. Dat leek ons een goed plan. Absoluut minder leuk dan de Zwitserse berg maar wel gemakkelijker uitvoerbaar. En dus hangt er bij ons nu een unit tussen de waterleiding met Grander water die ons leiding water weer helemaal vitaliseert.

Wonderen

Als je Granders site leest dan zijn we in één keer verlost van alle ziektes en kwalen. Nou,dat zal wel meevallen. Schoon water is een klein stapje naar een evenwichtig leven en we hebben al veel stapjes gedaan en we moeten er nog vele doen. En één stapje maakt geen wonderen.

Maar het maakt onze zuivel  wel weer iets gezonder.

 

 

 

 

 

 

De Buitenplaats Bram & Ilse Surmerhuizerweg 10 1744 JC Eenigenburg 0226395734

onzekoeiengeven@loeigoeiezuivel.nl www.loeigoeiezuivel.nl